Sedan har vi “min” eminente basist/slagverkare Mattias Svensson. Jag visste egentligen inte att han var basist för jag hade bara sett honom spela trummor. Jag letade med ljus och lykta efter en basist och så nämnde en vän att Mattias även spelade bas. Jag frågade, han sa “ja” och i januari 2016 började vi spela ihop. Att spela med Mattias är fantastiskt härligt, jag har någon att luta mig mot i mina låtar och det är så tryggt och bara så himla bra! Mera bas till folket!


2018 anslöt Marie Sandell till trion. Marie kände jag till sedan våra år på Malmö Musikhögskola och jag hade önskat spela med henne ett bra tag. Marie är musik ut i fingerspetsarna och det är underbart att ha henne med i bandet. Hennes fiolspel tillför så mycket till låtarna och dessutom sjunger hon som en gudinna. Jag är så glad att få spela med dessa fantastiska människor.MINA MEDMUSIKER
Sara Boström - sång och piano


Mattias Svensson - bas och cajon


Marie Sandell - fiol och sångOM OSS


Sedan 2014 har jag spelat med en hel del olika musiker.

På Gotland finns det många fantastiska musiker, men de är ofta mycket upptagna och spelar i minst 2 konstellationer! Dessutom har de ofta familj och ett “riktigt jobb” så ni kan ju tänka er själva hur lätt det är att lyckas “fånga” de man vill ha.

Några sköningar har jag dock lyckats få på kroken och jag börjar med att presentera “min” körtjej. Sara Boström och jag började samarbeta musikaliskt 2005 då vi körade i Big Bülow Band. Storbandet avlöstes av en trio och vi samarbetade intensivt under ett par år. När jag sedan tog upp mitt låtskrivande var hon den självklara körtjejen. Sara har en fantastisk förmåga och skicklighet att lägga snygga stämmor som gör att man känner sig otroligt lycklig av att få musicera med henne.


Att balansera styrka och skörhet i rösten är komplicerat.

Du behärskar det fantastiskt bra. Känslosamt dallrar det njutbara på gränsen mot smärta. Finstämt. 


Anette Blomberg

Visby Gotland Sweden Copyright © All Rights Reserved 2016 - 2018 Sarah Löfqvist

Version 1.0 Webbansvarig Camilla Kärnekull

Soundcloud

Follow me on social media

Youtube
Facebook
Instagram

Sidan senast uppdaterad 27 augusti 2019

Google+